Tentoonstellingen

Je bent van harte welkom op 11 en 12 september!!

 

Overal in de vesting Heusden vind je kunstenaars met hun verbeelding van het hoofd, hét thema van Art Festival Heusden 2021.

Een nieuw interactief festival dat artistiek talent, vernieuwende creaties en de schoonheid van de vestingstad Heusden verenigt. Er zijn exposities in mooie tuinen, kerken en monumentale gebouwen van ruim honderd kunstenaars. De stadswallen en de stadshaven vormen een podium voor kunst. Er zijn Artists in Residence aan het werk en op de Vismarkt vind je een levensgroot hoofd waar je in kunt kruipen.

Ook is er muziek, dans en meer...

 

Aan de vismarkt 7 kun je via een steegje tussen twee panden door, naar Tuinkamer de Engel lopen en daar vind je mij en mijn tekeningen (locatie 3 op de kaart). Ik ben zelf het hele weekend aanwezig

 

Naast mijn eigen locatie, wijs ik u graag op het werk van Outsider Artist van Atelier Kempro. Sinds 2019 begeleid ik een aantal van deze kunstenaars bij Atelier Kempro op het gebied van tekenen en grafiek.  Het werk van deze groep kunstenaars is te vinden in het oude schoolgebouw aan de Demer 1 (locatie 7 op de kaart).

 

Laat je verrassen door een weekend vol kunst en cultuur.
Benieuwd? Neem een kijkje op artfestivalheusden.nl

Klik voor het Programmaboekje

 

PS door een klein foutje, is mijn naam niet helemaal consequent gebruikt. Op de route kaart en in het programmaboekje staat Sarah van den Dungen en op de website van het Art Festival staat Sarah Linde. Die Sarah ben ik dus allebei :-)

 

20210830_beeld_website_verticaal.jpg
20210816_pers_plattegrond-scaled.sarahlinde.jpg